Презентація до теми :"Переробка плодовоовочевої сировини"
Презентація до теми:Суть, значення та методи консервування
ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ
Презентація до тема:Вплив видів порчі на вибір методів консервування
Професія: Оператор лінії у виробництві харчової продукції ДЗ П(ПТ)О Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей
Професія: Оператор лінії у виробництві харчової продукції ДЗ П(ПТ)О Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей
Урок на тему:Приймання та зберігання олійної сировини
Прогляньте рекомендований зразок уроку виробничого навчання для оформлення http://surl.li/mzvmu
ВідповістиВидалитиДякую за коментар,візьму до уваги
Видалити