Блог майстра виробничого навчання  Пасик Ольги Георгіївни

Професія: Оператор лінії у виробництві харчової продукції ДЗ П(ПТ)О Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей

Професія: Оператор лінії у виробництві харчової продукції ДЗ П(ПТ)О Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей

Відео та презентації

Автомат фасовочний 

Виробництво кефіру

Виробництво сухого молока

Виробництво сиру

Презентація до теми :"Переробка плодовоовочевої сировини"

 Презентація до теми:Суть, значення та методи консервування

ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ

Презентація до тема:Вплив видів порчі на вибір методів консервування

Жироолійні рослини

2 коментарі:

  1. Прогляньте рекомендований зразок уроку виробничого навчання для оформлення http://surl.li/mzvmu

    ВідповістиВидалити

Урок на тему:Приймання та зберігання олійної сировини